Altijd verzekerd verzonden!
Nederlands
  Mijn winkelwagen 
Veilig betalen
Veilig verzonden & vakkundig verpakt
Groot assortiment

POSTKAARTEN VAN ART UNLIMITED

Voor postkaarten die u online kunt bestellen bevindt u zich in de meest bijzondere postkaartenwinkel die u op het internet kunt vinden. De collectie postkaarten van Art Unlimited is, na bijna 40 jaar, uitgegroeid tot meer dan 19.000 verschillende titels, die zorgvuldig zijn geselecteerd op artistieke waarde. U zult hier fotografie postkaarten aantreffen en ook kunstkaarten van oude meesters tot hedendaagse kunst.

KUNSTKAARTEN KOPEN? ART UNLIMITED IS DÈ ONLINE WINKEL

Sinds 1981 geeft Art Unlimited de hoogste kwaliteit kunstafbeeldingen uit op postkaarten (door sommigen ook wel prentbriefkaarten genoemd). Uitsluitend bij hoge uitzondering wordt er een nieuwe afbeelding aan de postkaartencollectie toegevoegd. Deze opvatting zorgt er voor dat iedere pagina de moeite waard is om te bekijken in de webwinkel.

BEKIJK ALLE POSTKAARTEN

ONLINE POSTKAARTEN BESTELLEN

De postkaarten die u in de webwinkel aantreft zijn voor zowel particulieren als bedrijven eenvoudig te bestellen. Als particulier kunt u direct een bestelling plaatsen, zonder eerst een account te hoeven aanmaken. Bedrijven dienen zich eerst bij ons bekend te maken via het contactformulier. Zodra uw gegevens zijn gecontroleerd ontvangt u dan van ons de benodigde inloggegevens en kunt u tegen gereduceerde tarieven bestellen.

BETAALBARE POSTKAARTEN

In de webwinkel kunt u goedkoop postkaarten bestellen voor het bedrag van €1. De postkaarten zijn onderverdeeld in diverse categorieën om het zoekgemak zo optimaal mogelijk te laten zijn. Een aantal populaire onderwerpen en kunstenaars zijn hieronder weergegeven. Door op een overzichtsafbeelding te klikken wordt u geleid naar het totaalaanbod binnen dit onderwerp. Onder iedere groep overzichtsafbeeldingen bevindt zich een oranje knop waar u op kunt klikken. Wanneer u op deze knop klikt wordt u bijvoorbeeld naar alle: gelegenheidskaarten, onderwerpen of kunstenaars geleid.

WILT U ALLE POSTKAARTEN BEKIJKEN?

U kunt de complete online postkaartencollectie bekijken door te klikken op de afbeelding die u hiernaast aantreft (voor mobiele bezoekers zal deze afbeelding zich boven deze tekst bevinden). Het is uiteraard ook mogelijk om te klikken op de onderstaande knop. Op de overzichtspagina van de postkaarten kunt u bovendien nog veel meer informatie te weten komen over de postkaarten die Art Unlimited online verkoopt.
Art Unlimited verkoopt postkaarten aan mensen die ‘’met een geïnteresseerde blik om zich heen durven te kijken’’.

VERJAARDAGSKAARTEN VAN ART UNLIMITED

De verjaardag is voor de meeste mensen de leukste dag van het jaar. Verjaardagskaarten zijn al jaren onlosmakelijk verbonden met de cadeaus en felicitaties die bij deze dag horen. Het belang van de verjaardagskaart wordt vaak onderschat. Een verjaardagskaart dient de juiste emotie op te roepen bij de ontvanger en hoe dat bereikt kan worden verschilt uiteraard per persoon. Kaarten worden doorgaans nog jaren bewaard. Wanneer u deze regel in acht neemt, wordt uw zoektocht naar de meest geschikte afbeelding een stuk eenvoudiger.

De verjaardagskaarten van Art Unlimited zijn met de grootste zorg samengesteld en daardoor zeer onderscheidend. Met een afbeelding wordt doorgaans veel meer waarde doorgegeven dan met een (standaard) verjaardagstekst. Dat betekent niet dat er geen tekstkaarten voor verjaardagskaarten zijn uitgegeven, maar u zult merken dat de manier waarop de tekstkaarten tot stand zijn gekomen niet cliché zijn. De nadruk in de collectie ligt op bijzondere kunstafbeeldingen die met het thema jarig zijn te maken hebben.

Art Unlimited biedt unieke verjaardagskaarten voor alle doelgroepen

Ondanks het digitale tijdperk worden verjaardagskaarten nog steeds gewaardeerd door jong en oud. De verjaardagskaart biedt de gelegenheid om iets persoonlijks toe te voegen aan een verjaardagscadeau. De enorme collectie verjaardagskaarten stelt u beslist in staat om een afbeelding te vinden die bij de jarige past. Voor verrassende afbeeldingen uit het verleden is het een aanrader om de nostalgische verjaardagskaarten te bekijken.

 

BEKIJK ALLE VERJAARDAGSKAARTEN

verjaardagskaarten
ansichtkaarten insteek verjaardagskalender

DE UNIEKE ART UNLIMITED INSTEEK VERJAARDAGSKALENDER IS WEER BESCHIKBAAR

De enige verjaardagskalender die zich echt onderscheidt van alle andere soorten.
Elke pagina heeft een eigen achtergrondkleur en de mogelijkheid om een postkaart in te steken achter de daarvoor bestemde uitsnedes – geen verveling, geen lijm, geen schade.

Twee grote voordelen van deze verjaardagskalender

Het belangrijkste van die voordelen is dat u uw eigen keuze postkaarten plaatst met een afbeelding aansluitend bij de maand en de kleur van die pagina. Of u steekt de maandpagina in met een voor u met die maand in verband te brengen postkaart. Dit insteken van de kaart doet u zonder schade toe te brengen aan de kalender en aan de andere functie van een postkaart – u kunt die immers nog verzenden na eerst een toepasselijke vervanger te plaatsen natuurlijk.

Dat u uw keuze kunt afstemmen op de kleur van de pagina in de wetenschap dat u die kaart altijd weer kunt gebruiken, maar ook uw keuze kunt wisselen met een passende vervanger, daarmee ziet u die unieke kant van de kalender; dat u immer de uitstraling ervan kan beïnvloeden.

Verjaardagskalenders gaan vaak meer dan tien jaar mee. Maar alleen deze kalender volgt uw persoonlijke smaakontwikkeling – met een kleine inspanning. Dit geeft het geheel een uniek gevoel van luxe.

BEKIJK DEZE VERJAARDAGSKALENDER

PAASKAARTEN VAN ART UNLIMITED

Dit jaar unieke paaskaarten sturen? Art Unlimited heeft een grote collectie paaskaarten beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Kuikentjes, eieren, paashazen etc. zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment. Zowel hedendaagse kunst als kunst uit het verleden zult u hier aantreffen. De kleurrijke afbeeldingen zullen beslist in de smaak vallen bij de ontvanger. Ook verzamelaars van het thema paaskaarten vinden hier exemplaren om aan de collectie toe te voegen.

Aangezien het Christelijke paasfeest zijn oorsprong kent in het Joodse Pesach zijn er ook paaskaarten beschikbaar die uit de Christelijke en Joodse kunst afkomstig zijn. Zo kunt u denken aan schilderijen en ikonen die met de wederopstandig van Jezus Christus te maken hebben.

Laat u inspireren door de uiteenlopende paaskaarten en zorg er voor dat u ze op tijd bestelt en verstuurt dit jaar, want het kan erg druk zijn in deze periode.

BEKIJK ALLE PAASKAARTEN

paaskaarten

SINTERKLAASKAARTEN VAN ART UNLIMITED

De viering van Sinterklaas is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse cultuur. Art Unlimited geeft daarom sinds de oprichting in 1981 Sinterklaasafbeeldingen uit op postkaart en wenskaart.

De Sinterklaaskaarten zijn al jarenlang geliefd onder de verzamelaars. In deze collectie treft u afbeeldingen aan van de Sinterklaasviering door de jaren heen en van alle gebruiken die bij deze traditie horen. Bovendien zijn een aantal bekende Sinterklaasliedjes op kaart uitgegeven.

De collectie Sinterklaasafbeeldingen vormt een weergave van een periode van ongeveer 100 jaar. U vindt in deze collectie afbeeldingen van Sinterklaas en Zwarte Piet, maar ook van Roetpieten die de laatste jaren de goedheiligman van dienst zijn.

Een Sinterklaaskaart vormt een uitstekend medium om Sinterklaasgedichten op te vermelden. Jong en oud zal dankbaar zijn bij het ontvangen van een Sinterklaaskaart bij het cadeau. Gezien de betaalbare prijs van €1, valt een Sinterklaaskaart altijd binnen het budget van een cadeau of surprise.

Het assortiment wordt jaarlijks uitgebreid met de beste foto’s, tekeningen en schilderijen op dit gebied. Voor unieke Sinterklaaskaarten bent u bij Art Unlimited aan het juiste adres.

BEKIJK ALLE SINTERKLAASKAARTEN

sinterklaaskaarten
kerstkaarten

KERSTKAARTEN VAN ART UNLIMITED

Art Unlimited heeft een ruim assortiment kerstkaarten uitgegeven die beschikbaar zijn voor zowel particulieren als bedrijven.

De collectie kerstkaarten van Art Unlimited onderscheidt zich door een variatie aan kerstafbeeldingen te bieden van de afgelopen eeuw. Zo vindt u onder meer nostalgische kerstkaarten en fotografie kerstkaarten. Bent u op zoek naar een bijzondere kerstkaart die u nergens anders zult tegenkomen? Dan is de webshop van Art Unlimited dè juiste plek om een kijkje te nemen.

Het versturen van een kerstkaart is één van de oudste gebruiken sinds er kaarten gedrukt kunnen worden. Het ontvangen van een echte kaart is nog altijd veel prettiger toch?

De belangstelling voor kerstkaarten is niet alleen beperkt tot rond de kersttijd, want dit soort kaarten wordt het hele jaar door gekocht door liefhebbers van het thema.

Van kerstfoto’s tot illustraties: Art Unlimited heeft een collectie die jong en oud zal aanspreken.

BEKIJK ALLE KERSTKAARTEN

KUNSTKAARTEN VAN ART UNLIMITED

Kunstkaarten is een woord dat eigenlijk van toepassing is op alle postkaarten die Art Unlimited heeft uitgebracht. Om de kunstkaarten voor een breed publiek toegankelijk te maken zijn er een aantal trefwoorden en kunstenaarsnamen toegevoegd waar u op kunt klikken.

Zo kunt u bijvoorbeeld een overzichtspagina bekijken van een willekeurige selectie Art Unlimited kunstenaars. Via deze pagina kunt u zich snel laten inspireren door kunstenaars uit het verleden en het heden.

Om alvast een aantal belangrijke kunstenaars te noemen waarvan er kunstkaarten zijn uitgegeven: Pablo PicassoVincent van GoghGustav KlimtPiet Mondriaan en vele anderen (5.000+ kunstenaars).

Er zijn kunstkaarten uitgegeven van uiteenlopende thema’s en voor diverse gelegenheden. De grootste online collectie kunstkaarten vindt u in de Art Unlimited webshop.

Art Unlimited is een dynamische uitgeverij en daarom is de collectie kunstkaarten altijd aan uitbreiding onderhevig. U vindt hier kunstafbeeldingen uit het verleden en kunst die actueel is. Voor het ontvangen van nieuwe afbeeldingen staat Art Unlimited dan ook altijd open. 

De opvatting die Art Unlimited heeft op het woord kunst vindt u terug in de meeste afbeeldingen die als postkaart in de webshop verkrijgbaar zijn.

BEKIJK ALLE KUNSTKAARTEN

Kunst is een gestileerd menselijk handelen (of een product daarvan), dat een ontroering teweeg brengt.
Gerard Reve (1923-2006)
Schrijver

KLASSIEKERS VAN ART UNLIMITED

Inmiddels is het trefwoord klassiekers toegevoegd. Het resultaat van ruim dertig jaar selecteren en inspireren. U vindt daarin de bij u bekende Art Unlimited kaarten, maar beslist ook veel verrassingen.

De afbeeldingen binnen het gedeelte klassiekers, vormen het deel van de collectie die tot de niet weg te denken kern van de Art Unlimited postkaarten zijn gaan behoren. De klassiekers zijn bedoeld als eenvoudige entree voor een ieder die geïntresseerd is in de meest herkenbare afbeeldingen die Art Unlimited in haar bestaan heeft uitgegeven.

Om deze voorbeelden (meer dan 1.000 postkaarten) snel te vinden kunt u deze link gebruiken:

BEKIJK ALLE KLASSIEKERS

ART UNLIMITED PRODUCTSOORTEN

 • Postkaarten

  Meer dan 25.000 titels

   

  Een aantal tips voor het gebruik van deze webshop:

  U kunt bijna elk denkbaar woord invullen(rechts boven)

  Of

  Maak gebruik van het ‘uitklap-menu’

  Of

  Click op een van de banners die u op deze Homepage vindt

   

  POSTKAARTEN

  De beste beelddragers.

  10,5 X 15 cm

  À € 1 per kaart

  (vanaf 23 exemplaren slechts € 1,20 verzendkosten)

 • Dubbele kaarten

  Art Unlimited biedt een ruime collectie dubbele kaarten om zelf een boodschap in te vermelden.

  Geschikt voor iedere gelegenheid.

   

  Een aantal tips voor het gebruik van deze webshop:

  U kunt bijna elk denkbaar woord invullen(rechts boven)

  Of

  Maak gebruik van het ‘uitklap-menu’

  Of

  Click op een van de banners die u op deze Homepage vindt

 • Posters

  Art Unlimited biedt een ruim assortiment op het gebied van kunst- en fotografieposters

   

  Een aantal tips voor het gebruik van deze webshop:

  U kunt bijna elk denkbaar woord invullen(rechts boven)

  Of

  Maak gebruik van het ‘uitklap-menu’

  Of

  Click op een van de banners die u op deze Homepage vindt

   

  POSTERS

  In zeer uiteenlopende formaten.

  Grotere formaten worden in een koker zorgvuldig verpakt

  Prijzen vanaf € 4,95

  Verzendkosten: € 6,95 (waar ook ter wereld bezorgd!)

 • Overige

  Art Unlimited biedt tevens kalenders, boeken, pins etc.

ART UNLIMITED THEMA'S

Voor consumenten

Als particulier kunt u alle Art Unlimited producten in deze webshop bestellen.

U kunt meteen beginnen met bestellen.

Verzendkosten voor postkaarten zijn €1,50 (in Nederland).

Bij een aantal kleiner dan 23 geldt een toeslag van €1,50.

 

Voor winkeliers

Als winkelier bent u van harte welkom om Art Unlimited's producten tegen zeer gunstige voorwaarden te bestellen.

U moet eerst inloggen.

Indien u nog geen erkende afnemer bent van Art Unlimited, hoeft u slechts het contactformulier in te vullen.

Binnen 24 uur wordt dan contact met u gezocht.

 

ART UNLIMITED SCHILDERKUNST

Als geest en hand niet samengaan, ontstaat er geen kunst.
Leonardo da Vinci (1452-1519)
Schilder, ingenieur en musicus

EEN AANTAL KAARTEN UIT ONZE COLLECTIE:

FOTOGRAFIE KAARTEN VAN ART UNLIMITED

Art Unlimited heeft veel te danken aan de fotografie kaarten die het in de afgelopen jaren heeft mogen uitgeven. De fotografie kaarten hebben Art Unlimited de status verschaft van een veelzijdige uitgeverij, die met het juiste gevoel voor fotografie in staat is gebleken oude en hedendaagse afbeeldingen op waarde te schatten. De collectie fotografie kaarten is onderverdeeld in kleurfotografie en zwart-witfotografie. De uitgebreide fotografiecollectie van meer dan 10.000 afbeeldingen stelt u in staat om voor ieder moment de juiste kaart te vinden.

Met een foto wordt doorgaans meer gezegd dan met 1000 woorden. Laat u inspireren door kunstfotografie van nationale en internationale fotografen. Art Unlimited heeft een aantal collecties uitgegevens op het gebied van fotografie van kunstenaars zoals: Paul Huf en Martin Kers. Echter, zijn er ook talrijke individuele titels in de collectie te vinden die van onschatbare kunstwaarde zijn. Een aantal afbeeldingen heeft bewezen na 40 jaar Art Unlimited de tand des tijds te hebben doorstaan en Art Unlimited is dan ook trots dat nieuwe generaties belangstelling tonen voor dit soort kunstfoto’s.

De collectie wordt iedere maand uitgebreid met tijdloze klassiekers en actuele afbeeldingen. Voor de fotografieliefhebber loont het dan ook zeker om deze categorie in de gaten te houden.

BEKIJK ALLE FOTOGRAFIE KAARTEN

fotografie kaarten

ART UNLIMITED FOTOGRAFIE

BEZOEK OOK EENS ONZE WINKEL IN AMSTERDAM

Een verademing voor het winkellandschap, dat is wat Art Unlimited vaak te horen krijgt van bezoekers van de winkel. De winkel is bijzonder, want de collectie ansichtkaarten is veruit de grootste van heel Nederland. Liefhebbers vanuit het hele land bezoeken jaarlijks de winkel in Amsterdam. Je kunt urenlang rondstruinen in de kaartenbakken en de vele ansichtkaartenmolens die er in de winkel toegankelijk staan opgesteld.

In een tijd waar originele winkels steeds meer uit de winkelstraten verdwijnen, worden Art Unlimited winkels met veel enthousiasme ontvangen. De lokale bewoners hebben nog niet eerder zo makkelijk toegang gehad tot de beste mooiste ansichtkaarten en posters. Op vragen omtrent het productassortiment wordt regelmatig ingespeeld, waardoor u altijd actuele en commerciële producten zult aantreffen in de winkel.

Voor kunstliefhebbers is Art Unlimited de meest interessante winkel. Zowel qua prijs als wat betreft het aanbod. Wie een middag de tijd neemt om de winkel te bezoeken, heeft meer kunst gezien dan er in alle musea in Nederland te zien is!

Art Unlimited Amsterdam
Roelof Hartstraat 34
1071 VK Amsterdam
ansichtkaarten fotografie