Altijd verzekerd verzonden!
Nederlands
  Mijn winkelwagen 
Veilig betalen
Veilig verzonden & vakkundig verpakt
Groot assortiment

Postkaarten: een omvangrijke collectie die u online kunt bestellen bij Art Unlimited

Wie op zoek is naar postkaarten die online te bestellen zijn, is nergens beter uit dan in onze webwinkel. Met meer dan 19.000 titels is dit veruit de grootste collectie die u op het internet kunt vinden bij een uitgeverij. De collectie is het resultaat van bijna 40 jaar selecteren, waarbij gelet is op de artistieke waarde van een afbeelding. Het geheel van deze afbeeldingen vormt de kunstfilosofie van Art Unlimited. De postkaarten zijn goedkoop te verkrijgen voor het bedrag van €1,00.

Art Unlimited is sinds 1981 uitgegroeit tot een internationaal begrip onder de postkaartenliefhebbers. Het doet ons veel genoegen om een breed publiek te mogen bedienen dat “met een geïnteresseerde blik om zich heen durft te kijken”.

De veelzijdigheid van de postkaartencollectie

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het inmiddels op een postkaart uitgegeven. Door de oneindige opvattingen die men op het begrip kunst kan nahouden, is Art Unlimited bekend komen te staan als een uitgeverij die niet in hokjes denkt. U zult hier dan ook geen stockfoto-achtige afbeeldingen aantreffen, maar telkens kwaliteitsafbeeldingen met een achterliggende boodschap die het bezitten of het ontvangen van een postkaart zo aantrekkelijk mogelijk maakt.

De aandacht die Art Unlimited aan haar collectie besteedt is van dien aard, dat er uitsluitend bij hoge uitzondering een afbeelding wordt toegevoegd aan de collectie postkaarten. De afbeeldingen dienen aan te sluiten bij het niveau dat Art Unlimited als uitgeverij wilt uitstralen.

Postkaarten

Foto-tabel  Lijst 

Producten per pagina