Altijd verzekerd verzonden!
Nederlands
  Mijn winkelwagen 
Veilig betalen
Veilig verzonden & vakkundig verpakt
Groot assortiment

Claude Monet kaarten: de meeste van zijn kunstwerken vindt u bij Art Unlimited op ansichtkaart

Op zoek naar Claude Monet kaarten? Het is niet voor te stellen dat iemand zelfs niet één van deze kaarten mooi zou vinden. Dit is zo prachtig, sierlijk, kunstig en met ongelooflijk veel variatie. Mensen die van echte kunst houden zullen het meestal erg mooi vinden. Maar iemand die niet zo bekend is met kunst, kan juist door deze kaarten er interesse voor krijgen.

Het gaat voornamelijk om heel diverse landschappen, maar ook om een aantal portretten. Wat Monet zo uniek maakt zijn de kleuren en de wijze waarop deze met elkaar zijn vermengd. De mooiste kleuren zijn van de natuur en het is uitermate speciaal als iemand die in een schilderij kan weergeven. Wie van klassiek houdt en minder van moderne kunst, is bij Monet aan het juiste adres.

Na Italiaanse en Spaanse schilders weten we nu ook hoe mooi Frankrijk is, de Franse stijl van schilderen. Zuid-Europa is rijk aan schoonheid, aan kunst en cultuur, ook bij de schilder Monet komt dit naar voren. Maar het bijzondere is dat Monet ook in Nederland is geweest, namelijk in Zaandam en Amsterdam. De schilder, geboren in 1840 en overleden 1926, was een impressionistisch kunstschilder. Doordat hij ook was uitgezonden naar Algerije, heeft hij wellicht zoveel landschappen geschilderd. Daar zijn er meer dan genoeg van, het is de moeite waard om je hierin te verdiepen.

Omdat er zoveel variatie is bij deze schilder, zijn er altijd kaarten die bij een gelegenheid passen, zoals kerstmis, verjaardagen, of gewoon ter groet of bemoediging. Monet is bekend vanwege de bijzondere weergave van kleuren.

Claude Monet kaarten

Foto-tabel  Lijst 

Producten per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4