Altijd verzekerd verzonden!
Nederlands
  Mijn winkelwagen 
Veilig betalen
Veilig verzonden & vakkundig verpakt
Groot assortiment

Piet Mondriaan kaarten: bekijk zijn bijzondere oeuvre in de Art Unlimited collectie

Op zoek naar Piet Mondriaan kaarten? Een kunstschilder van Nederlandse bodem, die in Amersfoort werd geboren in het jaar 1872 en is overleden in 1944, niet in Nederland, maar in New York. Deze schilder wordt gezien als pionier van abstracte en non-figuratieve kunst. Mondriaan is vooral bekend om de gekleurde kubussen, de schilderijen daarvan worden ook op kleding en andere producten afgedrukt. Deze kunstschilder reisde heel wat af, het kubisme is dan ook ontstaan in Parijs.

Hij heeft van alles geschilderd in allerlei stijlen, dit komt nog naar voren in de omschrijving van de kaarten. Mondriaan is begonnen met realisme, maar hij liet dit steeds meer los, volgens hem was de wijze van de beleving van het schilderij veel belangrijker, dan de techniek. Hij heeft ook gebruik gemaakt van spiritueel-romantisch werk, het neo-impressionisme en fauvisme. Juist omdat de stijlen en afbeeldingen zo verschillend zijn, maakt deze serie van Piet Mondriaan, een schilder van eigen bodem maar internationaal geïnspireerd, zo interessant. Landschappen, stillevens, objecten en natuurlijk kubussen.

Vele kaarten waarmee je veel personen blij mee kunt maken, bij vele gelegenheden, dankzij de grenzeloze mogelijkheden van Art Unlimited. 

Piet Mondriaan kaarten

Foto-tabel  Lijst 

Producten per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4