Nederlands

Boeken en lezen kaarten

Art Unlimited heeft veel boeken en lezen kaarten uitgegeven, want boeken en lezen is allemaal dagelijkse kost. Er zijn niet alleen boeken om te lezen uiteraard, ook kranten, tijdschriften en digitale media. Ondanks de ontwikkelingen als het gaat om de digitaliteit is het zo belangrijk dat er boeken worden gelezen.

Het plezier van de kaart

De postkaart kan erbij helpen, de postkaarten over boeken en lezen kunnen stimulerend werken. De kaarten van kinderboeken geven een gevoel van herkenning en nostalgie, voor jong en oud. Voor kinderen is alles nieuw en avontuurlijk, daarom zijn deze kaarten zo bijzonder leuk en opbeurend voor hen. Een kind dat ziek is of in het ziekenhuis ligt zal veel plezier hebben van een kaart met een illustratie van de bekende illustratrice Fiep Westendorp, van een kind dat in een ziekenhuisbed ligt, op luchtige en vrolijke wijze afgebeeld, met frisse kleuren.

Boeken en lezen vertegenwoordigen personen, tijdperken, geschiedenisssen, maar ook emoties, de dagelijkse gang van zaken, de moeiten en de vreugden van het leven, alles komt naar voren. Daarom is de inspiratie als het gaat om postkaarten die naar boeken en lezen verwijzen eindeloos groot. Er is veel meer dan je wellicht veronderstelt, lees dit artikel daarom goed! De veelzijdigheid van artunlimited.com komt ook in deze serie postkaarten naar voren.

Boeken en lezen kaarten

Foto-tabel  Lijst 

items per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5