Altijd verzekerd verzonden!
Nederlands
  Mijn winkelwagen 
Veilig betalen
Veilig verzonden & vakkundig verpakt
Groot assortiment

Dikke mensen kaarten: Art Unlimited heeft een ‘’omvangrijke’’ collectie

Dikke mensen kaarten worden vaak geassocieerd met het thema humor. Alles is van alle tijden, dus ook overgewicht. Het is reeds te zien op de oudste schilderijen die er bestaan. Dik is absoluut niet per definitie lelijk. Daarbij komt nog dat het functioneel is, vele bekende zangers en zangeressen hebben overgewicht, er is niets nieuws onder de zon! Daarom, de kunst van Artunlimited slaat niets over, ook geen dikte. Dikke dieren, dikke mensen, andere dikke zaken, het kan allemaal.

Kunst

Kunst is een breed begrip, daarom is Art-unlimited het ook! De kunst is zelfs zo breed dat de breedte van de mensen er letterlijk en figuurlijk wordt ingezet. De postkaart is nog lang niet uit de tijd. Er zijn altijd redenen om mensen kaarten te sturen, leuke, grappige, serieuze voor allerlei gelegenheden.

Getekende, geschilderde of gefotografeerde mensen, staand of liggend, een of meerderen, het is er allemaal. Luchtige foto’s, ernstige afbeeldingen, oudere en nieuwere plaatjes, het is er allemaal, net als staand en liggend.

Laten we daarom eens een greep doen uit de vele voorbeelden van deze postkaarten, die voor iedereen, elke doelgroep, leeftijdsgroep en gelegenheid bestemd kunnen zijn. Ontdek de creativiteit van artunlimited.com en je wilt nooit meer anders.

Kaarten die zo leuk zijn iets te zeggen hebben, waarnaar kijken nooit verveelt, dat zijn de kaarten van artunlimited.com.

Dikke mensen kaarten

Foto-tabel  Lijst 

Producten per pagina