Altijd verzekerd verzonden!
Nederlands
  Mijn winkelwagen 
Veilig betalen
Veilig verzonden & vakkundig verpakt
Groot assortiment

Huishoud kaarten: bekijk de collectie afbeeldingen die met het onderwerp huishouden te maken hebben

Huishoud kaarten van vroeger en nu: een groot verschil. Er gaat veel meer automatisch, er zijn betere hulpmiddelen en de inrichting van het huis is anders, zoals meer laminaat in plaats van tapijt. Maar er zijn nog steeds leuke, luchtige, grappige maar ook nostalgische en knusse huishoudens.

Afbeeldingen van huishoudens en elke vorm van huishouden, zijn ook kunst. Bij artunlimited.com weten wij dit ook, daarom hebben we een hele brede sortering van postkaarten met deze afbeeldingen!

Het kan gaan om een gezin of familie, al dan niet met huisdieren. Of met poetsende, vegende, zemende, stoffende of zuigende mensen. Oudere en nieuwere plaatjes, allemaal even boeiend. Schattig, grappig, ontroerend, gezellig, of zelfs beangstigend, het kan allemaal.

Het huishouden kan gaan om de huisdieren, de meubels, de tuin, een boerin met melkflessen over de schouders, een moeder die met naald en draad aan de gang is en nog veel meer.

Een huishouden kan er heel gelikt uitzien, alles is schoon en netjes, of het schoonmaken geschiedt op een eenvoudige manier, doeltreffend. Maar het kan er net zo goed tobberig uitzien, alsof het allemaal boven het hoofd groeit. Juist het laatste geeft het een luchtig en grappig effect, het eerste roept weer andere dingen op, zoals vertedering.

Hoe verschillend ze ook zijn, de plaatjes, het gaat allemaal om het leven van alledag, van honderden jaren terug tot nu. Lees en kijk daarom zorgvuldig.

Huishoud kaarten

Foto-tabel  Lijst 

Producten per pagina